Kaj je nagradna igra HomeLife?

Stereotipno mnenje o nepremičninskih posrednikih je da ne delajo veliko: naredijo nekaj slik, te objavijo na spletu in počakajo, da kdo pokliče. Vendar kot večina stereotipov, tudi ta ne drži. Seveda, zagotovo so na trgu tudi prisotni nepremičninski posredniki, ki ustrezajo zgornjemu opisu. Večina nepremičninskih posrednikov pa si vestno prizadeva ustvariti najboljši rezulatat za svoje stranke.

Eden od načinov kako posredniki hitreje povežemo prodajalce z kupci in najemodajalce z najemniki je, da si predhodno izgradimo bazo strank: Dober posrednik je tisti, ki bo imel v svoji bazi vsaj 5 potencilanih kupcev za dano lokacijo, koder se nahaja nepremičnina stranke, ki je z njim na prvem posvetu.

In prav naša promocijska nagradna igra – koder lahko oddaste svoje povpraševanje in istočasno sodelujete v nagrdani igri za 300€ – je tisto orodje, ki HomeLifovim zastopnikom omogoča izgradnjo obširnih baz kupce, prodajalce, najemodajalcev in najemnikov v vseh regijah koder smo prisotni.

HomeLife™ je franšizna skupina samostojnih nepremičninskih posrednikov in agencij, ki si prizadevamo nuditi Višji Standard storitev posredovanja v prometu z nepremičninami.

Naše prepričanje je da ima vsak posameznik pravico do brezskrbnega življenja v svojem domu, bodi si v mestu, na podeželju, v hiši ali stanovanju ter da se mora enak občutek lagodja zagotoviti med postopkom prodaje ali nakupa nepremičnine.  Zato si prizadevamo strankam nuditi 5 zvezdično izkušnjo v nepremičninskih poslih za vsak žep. Ta pristop je tudi povzet v sloganu HomeLifa:

Višji Standard storitev

Nuditi storitve Višjega Standarda pomeni, da skladno z vašimi pričakovanji oblikujemo strategijo prodaje ali nakupa, vas seznanimo z stanjem na trgu ter vam svetujemo pri postavitvi cene.

Naši franšizni člani konstantno gradijo in dopolnjujejo svoje baze potencialnih strank, ustvarjajo obširne napotitvene mreže, se aktivno povezujejo z lokalnim gospodarstvom ter nudijo dodatne storitve in ugodnosti, ki jih kupci tako kot prodajalci potrebujejo pred, med in po transakciji.

kdo smo?

Podjetje HomeLife™ je bilo ustanovljeno leta 1985 v Torontu v Kanadi. Do danes pod našim imenom deluje preko 15.000 nepremičninskih posrednikov v več kot 600 franšiznih agencijah. Naš poslovni cilj vključuje širitev na Evropski ter Slovenski trg.

V svoje vrste vabimo ambiciozne ljudi, ki želijo upravljati z franšiznim območjem po dogovoru, eno ali večimi franšiznimi agencijami ali pa želijo nuditi storitve višjega standarda na Slovenskem trgu kot samostojni posrednik. Za več informacij smo vam na voljo na spodnjih kontaktih.